Benvinguts! Aquí trobareu activitats per compartir amb els vostres fills i filles

dimecres, 26 de març de 2014

quin dia és avui?


- Mama, avui és demà?

El dia que em va fer aquesta pregunta vaig saber que era el moment de fer alguna cosa perquè la Mar comencés a entendre a quin dia viu. La pobra es fa uns embolics... com quan estem sopant i diu:
- Ara anirem a l'escola??

- Mama, hoy es mañana?
El día que me hizo esta pregunta supe que era el momento de hacer algo para que Mar empezara a entender en qué día vive. La pobre se hace unos líos... como cuando estamos cenando y dice:
- Ahora vamos a la escuela?Hi hem posat l'any, l'estació i el mes amb velcro per poder-ho canviar. També l'espai per un dibuix que va canviant segons l'estació en la que estem. L'altre dia ja vam canviar el dibuix de les boles de neu per 2 dibuixos primaverals que van fer la Mar i la Berta. I també hi posem fotos el dia dels aniversaris i dibuixets dels aconteixements més destacats. Així ella va contant tota contenta quants dies falten.

Hemos puesto el año, la estación y el mes con velcro para poder cambiarlo . También el espacio para un dibujo que va cambiando según la estación en la que estamos . El otro día ya cambiamos el dibujo de las bolas de nieve por 2 dibujos primaverales que hicieron Mar y Berta . Y también ponemos fotos el día de los cumpleaños y dibujos de los acontecimientos más destacados . Así ella va contando súper contenta cuantos días faltan.El tenim penjat a la cuina i quan esmorzem tatxem el dia. A la Mar li encanta i a més aprèn moltíssimes coses! Els dies de la setmana, els mesos, les estacions, els números, conceptes de temps com ahir, demà, demà passat. el mes que ve,... A més es situa, sap què farem properament,...
La veritat estem molt contents amb aquest nou calendari!

Lo tenemos colgado en la cocina y cuando desayunamos tachamos el día. A Mar le encanta y además aprende muchísimas cosas! Los días de la semana, los meses, las estaciones, los números, conceptos de tiempo como ayer, mañana, pasado mañana. el mes que viene, ... Además se sitúa, sabe qué haremos próximamente, ... La verdad estamos muy contentos con este nuevo calendario!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada