Benvinguts! Aquí trobareu activitats per compartir amb els vostres fills i filles

diumenge, 30 de març del 2014

juguem a matemàtiques?



Fa uns dies vaig veure aquesta entrada en el blog de Caminem plegats i vaig trobar aquest material molt interessant. Així que l'endemà... cap a comprar!
Es tracta de les Regletes Cuisenarie, un joc de peces de fusta que ajuda a entendre una mica més les matemàtiques. A part d'aprendre les sumes, restes, multiplicacions i divisions, aprenen a relacionar, a fer equivalències,...
Com diuen al blog de Caminem plegats, des del joc i l'experimentació manipulativa s'aprèn de manera autònoma, divertida i distreta!
He de dir que de moment només les hem estat explorant una mica. La Mar hi ha jugat un parell de dies, però sense explicar-li res. He deixat que anés explorant i de moment amb les fustes feia lletres... Deu ser que està molt motivada per escriure aquests dies, o serà que ja va cap a la branca humanística...???

Hace unos días vi esta entrada en el bloc de ​​Caminem plegats y encontré este material muy interesante. Así que al día siguiente... a comprar! 
Se trata de las Regletas Cuisenarie, un juego de piezas madera que ayuda a entender un poco más las matemáticas. Aparte de aprender las sumas, restas, multiplicaciones y divisiones, aprenden a relacionar, a hacer equivalencias,... 
Como dicen en el bloc de ​​Caminem plegats, desde el juego y la experimentación manipulativa se aprende de forma autónoma, divertida y entretenida! 
Debo decir que de momento sólo las hemos estado explorando un poco. Mar ha jugado un par de días, pero sin explicar nada. He dejado que fuera explorando y de momento con las piezas hacía letras... Será que está muy motivada para escribir estos días, o será que ya va hacia la rama humanística...???


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada