Benvinguts! Aquí trobareu activitats per compartir amb els vostres fills i filles

divendres, 28 de març del 2014

què esmorzem??

Avui què esmorzem???
Aquesta era la pregunta que ens feiem cada matí a casa i moltes vegades acabavem esmorzant el mateix que el dia anterior. La Mar sempre menjaria llet amb galetes i jo pa amb nutella... mmmm... però no pot ser! Així que un dia ens vam asseure i vam decidir entre tots què podiem esmorzar els matins.
I ara, fem esmorzars més variats, equilibrats, el que es lleva primer ja fa l'esmorzar per tots i no va a la seva perquè no sap què volen els altres,... I com sempre la Mar aprèn coses! Tenim aquesta cartulina a la porta de la nevera i cada dia demana quin dia és i ella busca què toca. Un dia hem deixat que sigui lliure, així a ella també li agrada poder triar.

Hoy qué desayunamos??? 
Esta era la pregunta que nos hacíamos cada mañana a casa y muchas veces terminábamos desayunando lo mismo que el día anterior. Mar siempre comería leche con galletas y yo pan con nutella ... mmmm ... pero no puede ser! Así que un día nos sentamos y decidimos entre todos qué podíamos desayunar por las mañanas. 
Y ahora, hacemos desayunos más variados, equilibrados, el que se levanta primero hace el desayuno para todos y no va a su bola porque no sabe qué quieren los demás, ... Y como siempre Mar aprende cosas! Tenemos esta cartulina en la puerta de la nevera y cada día pide qué día es y ella busca que toca. Un día hemos dejado que sea libre, así a ella también le gusta poder elegir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada