Benvinguts! Aquí trobareu activitats per compartir amb els vostres fills i filles

diumenge, 29 de juny del 2014

escrivim cartes


Fa uns dies li vaig proposar a la Mar d’escriure una carta a una amigueta. Li va encantar! I més quan vam rebre la carta que ens va enviar l’Aina a nosaltres! Amb internet això s’ha perdut tant... (de fet jo ni sabia que els segells ja no valien un preu o un altre segons on volies enviar la carta...).
Amb la Mar hem preparat les cartes, hem anat a comprar segells, hem escrit les adreces on volem enviar la carta, hem après la nostra adreça, hem entès la feina que fa un carter,... i com sempre aprenem, mentre juguem!

Hace unos días le propuse a Mar escribir una carta a una amiga. Le encantó! Y más cuando recibimos la carta que nos envió Aina a nosotros! Con internet esto se ha perdido tanto... (de hecho yo ni sabía que los sellos ya no valían un precio u otro según donde querías enviar la carta...). 
Con Mar hemos preparado las cartas, hemos ido a comprar sellos, hemos escrito las direcciones donde queremos enviar la carta, hemos aprendido nuestra dirección, hemos aprendido el trabajo que hace un cartero,... y como siempre, aprendemos mientras jugamos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada