Benvinguts! Aquí trobareu activitats per compartir amb els vostres fills i filles

dijous, 26 de juny de 2014

números de l'1 al 10


Ja fa dies que guardem els taps dels brics de llet i avui per fi hem fet aquest joc del blog Reciclando en la escuela.
Primer la Mar ha participat en l'elaboració del joc i hem començat fent els números de l'1 al 5 (ens hem deixat el 0...), però aquests ja els té molt apresos, així que hem arribat fins el 10.
Suposo que es pot jugar de moltes maneres, nosaltres hem girat tots els taps cara avall i els hem anat agafant i col·locant al seu lloc mentre contàvem els gomets.
He trobat que és un recurs molt interessant i que et permet, a part de conèixer els números, treballar la motricitat fina mentre enrosques i desenrosques els taps.

Ya hace dias que guardamos los tapones de los cartones de leche y hoy por fin hemos hecho este juego del blog Reciclando en la Escuela
Primero Mar ha participado en la elaboración del juego y hemos empezado haciendo los números del 1 al 5 (nos hemos dejado el 0 ...), pero estos ya los tiene muy aprendidos, así que hemos llegado hasta el 10. 
Supongo que se puede jugar de muchas maneras, nosotros hemos girado todos los tapones hacia abajo y los hemos ido cogiendo y colocando en su lugar mientras contábamos los adhesivos. 
Es un recurso muy interesante y que te permite, además de conocer los números, trabajar la motricidad fina mientras enroscan y desenroscan los tapones.1 comentari:

  1. Me gusta mucho el juego!! Me encanta aprovechar las cosas que tenemos por casa para realizar actividades.

    ResponElimina